Как да изберете идеалната сватбена торта ?

К

Ако сте планирали сватбата си за лятото на тази година, вече е наближило времето да изберете своята сватбена торта. 

Да, да, точно така – става дума за 4 месеца по-рано, не сме се объркали. 

Сватбената торта е сред главните участници в церемонията, затова трябва да й обърнете специално внимание. 

Ето кое е най-важното за сватбените торти, което сме научили от нашия дългогодишен опит: 

Сватбената торта трябва да е красива и вкусна

Чували ли сте мисълта, че десертът е най-важното ястие, защото хората си тръгват от събитието с вкуса от него? Така е и със сватбената торта. Тя е тържественият край на празника ви и трябва да сте сигурни, че гостите ви ще си тръгнат доволни. 

И разбира се, сватбената торта трябва да е и много, много красива, защото играе централна роля в началото на семейния ви живот. 

Как да изберете вкуса?

В Cake box даваме възможност на бъдещите булки и младоженци да се фокусират върху 4 различни вкуса за сватбена торта от разнообразието, което предлагаме. Приготвяме ги под формата на петифури, за да можете да усетите баланса между крем и блатове, точно както ще са и на сватбата. 

Вярваме, че 4 е оптималния брой вкусове, които човек може да опита, разграничи и отличи най-подходящия от тях. 

Как да изберете дизайна на тортата?

Тук взимаме под внимание няколко фактора – какъв е стилът на сватбата, кои са основните цветове и какви са предпочитанията ви. 

Не се притеснявайте, ако все още нямате отговор на тези въпроси – ако резервирате своята дата при нас отсега, можем да обсъдим външния вид на тортата впоследствие. 

Най-добре излизат на снимки торти на три етажа с акцент фигурка или цветя. Тортата не трябва да засенчва булката 😉 

Откъде да поръчате сватбената си торта?

Не е маловажно откъде ще поръчате сватбената си торта по две причини. 

Първата е, че имате нужда от доверен партньор, който няма да ви подведе със сроковете. Трябва да сте сигурни, че ще получите тортата в уречения ден, час и място. Предимството на бутиковите сладкарници е, че посвещават усилията си специално на вас и поддържате връзка със сладкарите до последната минута, ако е необходимо. 

Втората причина, поради която трябва да внимавате много за мястото, където ще направят тортата ви, са суровините. 

Както казахме и по-горе, тортата е последното, което гостите ви ще опитат преди да превърнат сватбата ви в красив спомен. Не можем да си позволим да им предложим нещо с компромисно качество, нали!

За нашите торти, кремове и блатове избираме само проверени съставки, истинска нерафинирана захар, а не подсладители, яйцата купуваме от проверени ферми, които отглеждат животинките свободно, ароматизираме с бурбонска ванилия и какаото ни е пълномаслено от Франция и Холандия с  24% какаова маса. 

Cake Box има вече 7-годишен опит в създаването на сватбени торти и с радост ще ви дадем съвет и за вашата, както и ще ви препоръчаме какво да включват хапките за Welcome Drink или Сладък Бар!


Comments are closed.